Back to All Events

Midsommar på Söderströms


Vänner!

Nu när juni närmar sig med stormande steg vill vi på Söderströms tillsammans med Brink & Berger passa på att presentera något som drar upp leendet lite till - Midsommarhelgen 2019!

Efter förra årets succé välkomnar vi er och sommaren med öppna armar. Vi utlovar en tredagars fest med fullt hus, god stämning och musik i världsklass! Precis som förra året startar vi midsommarhelgen redan på torsdagen den 20:e juni med trevlig och dansvänlig musik!

Torsdag 20:e | FÖRFEST
Klubb 22:00 - 02:00
Rek ålder: 20år
DJ(s): Brink & Berger Allstars
-
Fredag 21:a | MIDSOMMARAFTON
Klubb 22:00 - 02:00
Rek ålder: 21år

DJ: Martin Salem
För alla hiphop, dancehall, reggaeton älskande öron där ute, tiden är nu kommen! Förvänta er massvis med latinska höftskakande rytmer till hiphop tyngre än den mängden regn som nästan alltid faller på midsommar. Spelat på Stockholms populäraste klubbar men även Uppsalas studentfyllda nationer, nu gör han comeback i Öregrund!
-
Lördag 22:a | MIDSOMMARDAGEN
Klubb 22:00 - 02:00
Rek ålder: 21år

DJ: Milwin
Milwin (Edwin Lindberg) är en 22-årig producent från Uddevalla, Sverige. Idag bor han i Uppsala där han har sin studio. Ända sedan barnsben har musikproducenten Edwin “Milwin” Lindbergs liv kretsat kring musik. Hans pappa spelar spelar i band och som sexåring i Uddevalla började Milwin själv att banka på kastruller i köket, i brist på riktiga trummor. Det dröjde inte länge förrän Milwins morfar upptäckte hans kärlek till rytmer och bytte ut kastrullerna mot ett trumset. Sedan dess har musiken varit den röda tråden i Milwins liv. Trummorna förvandlades med tiden till en gitarr, som förvandlades till ett piano, som förvandlades till mixerbord på skoldiscon. Artistnamnet, Milwin, uppstod som en sammanslagning av hans namn och mellannamn – Edwin och Milton. Några år senare, vid 15 års ålder, började Milwin att experimentera med musikprogrammet Logic Pro. Vid sidan av sina musikstudier på gymnasiet började han producera musik på daglig basis och de olika mixarna och låtarnas släpptes via digitala plattformar. 2015 släppte Edwin sin första officiella singel, låten Coming After You, som på kort tid fick ett stort antal streams - trots avsaknaden av ett skivkontrakt. Låten toppade även P3 Osignats spellista under den första månaden. 2016 uppmärksammades Milwin av Sveriges största skivbolag Universal Music och som start på 2017 skrev Milwin på sitt kontrakt med skivbolaget. 2018 bestämde sig Milwin för att lämna Universal och släppa musik independent. I sommar kan ni se Milwin framträda runt om i landet men även i Europe och festivaler som Weekend Festival i Helsingfors, Finland. Join the party bitches!

Entré: 150kr

Välkomna till Midsommarhelgen på Söderströms!

Varma hälsningar, Max, George, Deniz, Kaveh & Oliver