Doug Seegers live på Söderströms
Jul
24
6:00 PM18:00

Doug Seegers live på Söderströms

Sedan den magiska kvällen vårvintern 2014 när Doug Seegers medverkade i Jills Veranda har hans liv ändrats totalt. Från att ha spelat på gatorna i Nashville är han nu en stjärna i Sverige, debutalbumet sålde platina, och har legat högt på försäljningslistorna.

Doug har hunnit med mer än 500 konserter sedan genombrottet och praktiskt taget alla har varit utsålda.

Kanske är det sista chansen på länge att se Doug “Cinderella man” Seegers i Sverige nu till sommaren, under våren spelar han nämligen in nytt album i Los Angeles med stor stöd från skivbolaget, och tillsammans har man siktet inställt på den Nordamerikanska marknaden.

Vi ser framemot en sommarafton som har alla möjligheter att bli en att minnas.

Välkomna!

View Event →
Martin Almgren live på Söderströms
Jul
17
6:00 PM18:00

Martin Almgren live på Söderströms

Gott folk, Martin Almgren besöker Söderströms! 

Lindesbergs stolthet och vinnare av Idol 2015, Martin Almgren, är i år högaktuell med låten ”A bitter lullaby” i Melodifestivalen som gick rakt till final. Martin har sedan vinsten i Idol 2015 turnérat flitigt land och rike runt och blivit en folkkär artist med flera låtar på radiorotation och miljontals streams på Spotify.

Varmt välkomna!


View Event →
Patrik Isaksson live på Söderströms
Jul
10
6:00 PM18:00

Patrik Isaksson live på Söderströms

Nästa spelning på Söderströms är med ingen mindre än Patrik Isaksson!

Grammisvinnande hitmakare och snart 20-årigfirande Patrik Isaksson kommer med sin låtskatt och känsliga röst göra en akustisk spelning på Söderströms, precis så som låtarna är skrivna. Räkna med en middag utöver det vanliga, en intim sommarkväll med Patrik Isaksson på scen.

Välkomna!


View Event →
Nordman live på Söderströms
Jul
3
6:00 PM18:00

Nordman live på Söderströms

Gott folk!

Först ut denna sommar med att spela live på Söderströms, är inga mindre än Nordman!

Håkan Hemlin och Mats Wester möttes i en studio i Hjorthagen 1991. Mats hade under några år experimenterat med att blanda folkmusik och pop och sökte en sångare till projektet. Han frågade Håkan om han var intresserad att testa lite, det var han. Experiment påbörjades och efter ett par träffar tillkom embryot till det som skulle bli låten ”Förlist” med text av Lars Sahlin.

Nästan tre år senare, i februari 1994 släpptes första singeln ”Förlist”. Albumet släpptes i slutet av april samma år. Redan efter fyra veckor hade albumet noterats för guldskiva (som vid den tiden var 50 000 ex.). Den andra singeln ”Vandraren” gick direkt upp på sommartoppens förstaplats, och förblev där hela sommaren. Under sommaren passerade albumet även gränsen för platina (100 000 ex). Innan året var slut hade man passerat 3 x platina.

Vi är stolta att ha Nordman på Söderströms, varmt välkomna!


View Event →
Midsommar 2018 i Öregrund
Jun
21
to Jun 24

Midsommar 2018 i Öregrund

Hej kära vänner!

Efter förra årets otroliga succé med god stämning och bra fest, kommer vi utlova er en förbättring och göra det ännu grymmare det här året!

Precis som förra året startar firandet redan på torsdagen den 21 juni med trevlig och dansvänlig musik.

Ålder: 20 år

Entré: 150kr

Välkomna att fira Midsommar i Öregrund med oss!

(För mer information: Facebook)

 


View Event →